Over

Maak kennis met dit unieke reisconcept

Ik ben uw persoonlijke reisadviseur, géén online reisverkoper.
Persoonlijk advies op maat: advies en een reisvoorstel op maat. U bent altijd bij dezelfde Travel Expert welkom, waardoor deze precies weet wat u belangrijk vindt.
Waar en wanneer u het wilt: uw Travel Expert hangt niet vast aan kantooruren of één locatie. Hij of zij komt naar u toe of spreekt af waar en wanneer u dit maar wenst.
Onweerstaanbare reisvoorwaarden: dankzij onze volumedeals met hotels, bestemmingen en touroperators geniet u van de beste voorwaarden wereldwijd.
100% Zekerheid: Travel Experts is lid van Garantiefonds Reizen en heeft een eigen waarborgfonds. Zo is er bescherming tegen een mogelijke faling van partners. Uw reis zal altijd doorgaan of terugbetaald worden.
Dankzij onze intensieve trainings- en opleidingsprogramma’s – aangevuld met verschillende studiereizen – behoren wij als ervaren Travel Experts tot de top van all-round reisadviseurs in België. Door de onderlinge nauwe samenwerking hebben we ook voor zeer gespecialiseerde reisverzoeken het juiste antwoord in huis.

Maak kennis met uw Travel Expert

Mijn naam is Lisa en al heel mijn leven ben ik gepassioneerd door reizen. Al sinds ik mij kan herinneren heb ik steeds de drang gehad om de wereld te ontdekken. Het is een deel van mij geworden. Reizen is voor mij voelen en begrijpen. Ik hou er van om nieuwe plaatsen te ontdekken, lekker te eten, de rust en de ontspanning, het avontuurlijke,… En ik ben zo ontzettend dankbaar voor de mooie plaatsen die ik reeds heb mogen ontdekken.
MMM-globe

Graag wil ik dit delen met jullie en jullie ditzelfde gevoel laten ervaren. Ik neem graag al jouw zorgen weg en plan samen met jou jullie droomvakantie.

Neem vrijblijvend contact op, dan spreken wij samen af waar en wanneer jij wil, bij jou of bij mij thuis, op locatie,… Daarna maak ik een à la carte uitgewerkt voorstel dat volledig past binnen jouw eigen voorkeuren en budget. ik regel alle details, zorg voor een complete reisbeleving en garandeer een zorgeloze vakantie.

Klaar om herinneringen te maken?