Diensten

Maak kennis met dit unieke reisconcept

Ik ben uw persoonlijke reisadviseur, géén online reisverkoper.
Persoonlijk advies op maat: advies en een reisvoorstel op maat. U bent altijd bij dezelfde Travel Expert welkom, waardoor deze precies weet wat u belangrijk vindt.
Waar en wanneer u het wilt: uw Travel Expert hangt niet vast aan kantooruren of één locatie. Hij of zij komt naar u toe of spreekt af waar en wanneer u dit maar wenst.
Onweerstaanbare reisvoorwaarden: dankzij onze volumedeals met hotels, bestemmingen en touroperators geniet u van de beste voorwaarden wereldwijd.
100% Zekerheid: Travel Experts is lid van Garantiefonds Reizen en heeft een eigen waarborgfonds. Zo is er bescherming tegen een mogelijke faling van partners. Uw reis zal altijd doorgaan of terugbetaald worden.
Dankzij onze intensieve trainings- en opleidingsprogramma’s – aangevuld met verschillende studiereizen – behoren wij als ervaren Travel Experts tot de top van all-round reisadviseurs in België. Door de onderlinge nauwe samenwerking hebben we ook voor zeer gespecialiseerde reisverzoeken het juiste antwoord in huis.

Huwelijkslijsten

Wij maken jullie dromen waar! Een onvergetelijke huwelijksreis is de ultieme bezegeling van jullie trouwfeest. Laat niets aan het toeval over en vertrouw onze Travel Expert de volledige organisatie toe. Vertel waar jullie van dromen? Wij werken à la carte een voorstel uit. We selecteren de juiste romantische hotels die voor pas gehuwde koppels mooie extra’s in petto hebben.
Bespreking: in aanloop naar de trouwdatum bespreken jullie je droomreis.
Voorstel: ik werk een voorstel op maat uit dat ik verfijn totdat jullie 100% tevreden zijn. Jullie genieten van alle voordelen die gelden bij Travel Experts.
Sponsoring: familie, vrienden en kennissen krijgen de kans om op een rekeningnummer te storten waarbij ze via een code meteen online zien voor welke reis ze sponsoren.
Opvolging: via een beveiligde toegang volgen jullie de stortingen op.
Vertrek: pak alvast jullie koffers maar!
Graag meer info?

Klaar om herinneringen te maken?